tandarts

Een tandarts met persoonlijke aandacht

Een goede tandarts hebben die rekening met je houdt, is prettig om te hebben. Deze tandarts in Eindhoven is dan een goede keuze. Bij de praktijk staat persoonlijke aandacht centraal. Er wordt geduldig met je omgegaan, ook wanneer je vragen hebt. De praktijk bevindt zich in Eindhoven en heeft meerdere expertises in het team. Je kunt dus voor alles terecht bij deze praktijk. Alle informatie vind je op de website van de praktijk in Eindhoven. 

Angst voor de tandarts

Wanneer je angstig bent voor de tandarts om welke reden dan ook, dan kun je dit aangeven. Samen met de tandarts kun je dan bespreken wat er nodig is om je op je gemak te stellen, zodat je met een prettiger gevoel de behandeling ingaat en ondergaat. Er is tijd en aandacht voor je, of je nu angstig bent voor de behandeling of niet. Ook wanneer er tijdens de controle blijkt dat er een andere aanvullende behandeling nodig is, neemt de tandarts de tijd om deze met je te bespreken. 

tandarts

Tijd voor jou en jouw vragen

Als de tandarts de aanvullende behandeling met je doorneemt, wordt alles besproken. Allereerst natuurlijk het resultaat dat de behandeling moet opleveren, dus waarvoor de behandeling nodig is. Daarnaast vertelt de tandarts hoe veel behandelingen er nodig zijn en wat de duur van de behandelingen zal zijn. Soms is er maar één behandeling nodig. Hoe dan ook vertelt de tandarts je ook of er risico’s aan de behandeling of behandelingen zitten. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Je kunt je aanmelden via de website of telefonisch contact opnemen met de praktijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *