polssteun toetsenbord

Een polssteun toetsenbord kan ervoor zorgen dat je een betere houding achter de computer aan neemt. Vaak ga je met de armen zo ver mogelijk op het bureau steunen, omdat dat het lekkerste zit. Hierdoor hang je als het ware over jouw bureau heen en hierdoor kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Klachten die makkelijk te voorkomen waren, door gebruik te maken van het juiste materiaal. 

Bij Ergonomique is het mogelijk om diverse hulpmiddelen te bestellen voor een optimale zithouding. Door de aanschaf van een special muismat meet een foam verhoging kan je al veel klachten voorkomen.  

Een polssteun toetsenbord, werkt geweldig

Vanaf het eerste moment dat ik met mijn nieuwe hulpmiddel aan het werk was gegaan, merkte ik al een duidelijk verschil. Mijn schouders en belangrijker, mijn pols deden aan het einde van de werkdag geen pijn. Mijn zithouding was ook een stuk relaxter en had ik mijn toetsenbord niet zo ver meer op mijn bureau staan. Een dag werken was zo voorbij en dan had ik aan het einde geen klachten. Voorheen kon ik bijna niet normaal opstaan, omdat alles pijn deed, vooral mijn pols en schouders. 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden aan hulpmiddelen die je via 
Ergonomique kan aanschaffen, bekijk dan deze website. Of neem direct contact met dit bedrijf op. De mogelijkheden zijn hier enorm en daarom zeker een aanrader om hier een kijkje te nemen. Zowel mijn collega;s, als ik zelf zijn bijzonder geholpen met de hulpmiddelen waarmee wij nu onze werkzaamheden uitvoeren.